Dohoda s p. Hučkom (aktualizovane 16.4)

11.04.2010 15:56

 

 

 

Po cca 3 hodinach rokovania sme sa dohodli nasledovne: P. Hucka doda 10 ks zeleznych stlpov cca 2,5m vysokych a sumu 250€ za zniceny material. Ostatne veci suvisiace s osadenim, vyrovnanim pozemku, natiahnutim pletiva si spravime svojpomocne. Skoda, ze ste sa predcasne rozisli a nemohli sme sa dohodnut na urychlenom postupe pri oprave skod. (Preco ale vobec nie som prekvapeny?) Chceme dalej s p. Sykorom navstivit starostu zo Zitavian, ohladne dohody uzivania zvysnej casti pozemku a podla vysledku aj p. primatorku v ZM. Na zaklade serioznej dohody s vlastnikom p. Huckom, prosim Vas, aby ste zbytocne "svojpomocne" nemutili vzniknutu situaciu a nezvysovali napatie. Viaceri sme z toho nervozni a skoda robit nejake unahlene zavery. Myslim, ze z danej situacie sme vytazili maximum a pokial sa splni dohoda a nevzniknu ziadne nepredvidane okolnosti, mozeme dalej spokojne existovat. Bude to chciet vasu podporu a snahu prispiet k dielu. Jalovymi silnymi recami mozeme viacej pokazit, ako ziskat. Dakujem za pochopenie. Paluska.

Edit 15.4.2010: Oznamujem, ze peniaze za pletivo uz sme dostali. Stlpiky by sme mali priviezt v nedelu. Tymto prosim vsetkych, kto ma moznost, aby skusil vybavit co najlacnejsie pletivo. Potrebujeme ho cca 40 m, vyska aspon 150cm. Moze byt aj pouzite. 

Vcera sme taktiez navstivili p. starostu v Zitavanoch, ohladne vlastnictva casti arealu, kde cvicime psov. Bol velmi ustretovy a slubil nam nechat pozemok nadalej v uzivani, pricom nechce za to ziadny najom. Zaroven sme sa doszvedeli, ze najom, ktory sme platili mestu ZM, bol od 2004 r. pre mesto neopravnenym obohacovanim, nakolko tento pozemok mestu od tohto datumu neprinalezi...

Späť